S.O.S. Ezel met Paneel Blikgooien & Winkeltje 446-0 en 446-4

139.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Blikgooien & Winkeltje is een houten ezel waarop een paneel staat met een plateautje eraan en 6 bekertjes. Gooi de bekertjes om met 3 balletjes. Voor coördinatie van bewegingen, afstand schatten en trefzekerheid. Ook heel geschikt om winkeltje te spelen, of als theater. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Artikelnummer: 446-0 en 446-4 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

 

S.O.S. Ezel met Paneel Blikgooien & Winkeltje

De S.O.S. Ezel met Paneel Blikgooien & Winkeltje is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. Het paneel wordt op Ezel gezet. Aan S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje is met twee veters een uitklapbaar plateautje vastgemaakt. Zes lichte, gekleurde bekertjes worden omgekeerd gestapeld als doelwit; er horen drie gekleurde plastic balletjes bij. Voor coördinatie van bewegingen, afstand schatten en trefzekerheid. Maar ook is S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje heel geschikt om winkeltje of marktkraampje te spelen. En als er twee gordijntjes voor worden geplakt, is het een theater. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Blikgooien: gooi zoveel mogelijk bekertje om. Gooi met de andere hand. Probeer het bekertje te raken waarvan je van tevoren de kleur kiest. Raak dezelfde kleur als die van je balletje. Speel een wedstrijdje.

Leeftijd en aantal: 3 – 8 jaar. Alleen spelen of samen voor maximaal 4 kinderen.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met uitklapbaar plankje dat met twee veters is bevestigd. Zes gekleurde bekertjes. Zes lichte plastic balletjes. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Blikgooien & Winkeltje 446-0 en 446-4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This