S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje 446-4

59.95 incl. BTW

Aan S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje zit een uitklapbaar plateautje met 6 bekertjes erop. Gooi de bekertjes om met 3 balletjes. Ook winkeltje of theater. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Voor coördinatie van bewegingen, afstand schatten en trefzekerheid. Ook heel geschikt om winkeltje te spelen of als theater. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Artikelnummer: 446-4 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

 

S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje

S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. Aan het paneel is met twee veters een uitklapbaar plateautje vastgemaakt. Zes lichte, gekleurde bekertjes worden omgekeerd gestapeld als doelwit; er horen drie gekleurde plastic balletjes bij. Voor coördinatie van bewegingen, afstand schatten en trefzekerheid. Maar ook is S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje heel geschikt om winkeltje of marktkraampje te spelen. En als er twee gordijntjes voor worden geplakt, is het een theater. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Blikgooien: gooi zoveel mogelijk bekertje om. Gooi met de andere hand. Probeer het bekertje te raken waarvan je van tevoren de kleur kiest. Raak dezelfde kleur als die van je balletje. Speel een wedstrijdje.

Leeftijd en aantal: 3 – 8 jaar. Alleen spelen of samen voor maximaal 4 kinderen.

Prijs: € 59,95. De S.O.S. Ezel waar het Paneel opgezet wordt, kost € 79,95 maar de combinatie is voordeliger.

Verpakkingsinhoud: Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met uitklapbaar plankje dat met twee veters is bevestigd. Zes gekleurde bekertjes. Zes lichte plastic balletjes. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Blikgooien & Winkeltje 446-4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This