S.O.S. Paneel Mozaïek 446-10

94.95 incl. BTW

In S.O.S. Paneel Mozaïek zitten 12 stukken mozaïek in 7 verticale sleuven die met 1 horizontale sleuf zijn verbonden. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Schuif en draai de stukken om een gebouw te maken. Ontwikkeling van handigheid en inzicht. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

9 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Paneel Mozaïek

S.O.S. Paneel Mozaïek wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. In het paneel zijn 7 verticale sleuven aangebracht en 1 verbindende horizontale sleuf. Daarin zitten 12 mozaïekstukken, die er niet af kunnen. Het kind staat voor het S.O.S. Paneel Mozaïek en schuift en draait de stukken door de sleuven heen, om iets te bouwen met mozaïek. Het stimuleert handigheid en inzicht, want je moet onderaan beginnen als je iets wil bouwen, maar de stukken zitten elkaar in de weg. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Twee kinderen kunnen ook samen spelen met het S.O.S. Paneel Mozaïek. Ze moeten dan met elkaar overleggen met welke stukken ze zullen beginnen en hoe ze die naar de onderkant kunnen schuiven.

Leeftijd: 3 – 6 jaar. Alleen spelen of met 2 kinderen.

Prijs: € 94,95. De S.O.S. Ezel waar het paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Verpakkingsinhoud: Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 1 horizontale en 7 verticale sleuven, waarin 12 mozaïekfiguren draaibaar en verschuifbaar vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes met bij elkaar 10 voorbeelden van kastelen. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met 12 mozaiekstukken eraan vast

CE Nummer

446-10

Leeftijd

3 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Mozaïek 446-10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This