Selecteer een pagina

09.3 Speelbord Mozaïek

99.00 incl. BTW

In Speelbord Mozaïek zitten 12 stukken mozaïek in 7 verticale sleuven die met 1 horizontale sleuf zijn verbonden. Exclusief standaard. Een of twee kinderen staan voor het mozaïekbord en schuiven en draaien de stukken door de sleuven om een kasteel of iets anders te bouwen. Ontwikkeling van handigheid en inzicht. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

9 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Mozaïek

Speelbord Mozaïek wordt op een houten standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). In het speelbord zijn 7 verticale sleuven aangebracht en 1 verbindende horizontale sleuf. Daarin zitten 12 mozaïekstukken, die er niet af kunnen. Het kind staat voor het Speelbord Mozaïek en schuift en draait de stukken door de sleuven heen, om een kasteel te maken of een ander mooi gebouw. Het stimuleert handigheid en inzicht, want je moet onderaan beginnen als je iets wil bouwen, maar de stukken zitten elkaar in de weg. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Twee kinderen kunnen ook samen spelen met het Speelbord Mozaïek. Ze moeten dan met elkaar overleggen met welke stukken ze zullen beginnen en hoe ze die naar de onderkant kunnen schuiven.

Leeftijd: 3 – 6 jaar. Alleen spelen of met 2 kinderen.

Verpakkingsinhoud: Een houten speelbord van 68 x 58 x 1 cm met 1 horizontale en 7 verticale sleuven, waarin 12 mozaïekfiguren draaibaar en verschuifbaar vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes met bij elkaar 10 voorbeelden van kastelen. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met 12 mozaiekstukken eraan vast

CE Nummer

446-10

Leeftijd

3 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “09.3 Speelbord Mozaïek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This