Dammen met Katten en Muizen 1509

29.95 incl. BTW

Bij het spel Dammen met Katten en Muizen staat op elke schijf een kat of muis: leuker voor jonge kinderen. Aan de andere zijde hebben de katten en muizen een kroontje op; dan is het een dam. In de gebruiksaanwijzing is het spel apart voor de katten en de muizen uitgelegd. De katten jagen op de muizen, maar de muizen ontsnappen en plagen de katten. Zo ontwikkelt het kind abstract denken en competitiegevoel. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

4 op voorraad

Beschrijving

Dammen met Katten en Muizen

Bij het spel Dammen met Katten en Muizen staat op elke schijf een kat of muis. Aan de andere zijde hebben de katten en muizen een kroontje op; dan is het een dam. Dammen met Katten en Muizen is daarmee veel leuker voor jonge kinderen. In de gebruiksaanwijzing is het spel apart voor de katten en de muizen uitgelegd. De katten jagen op de muizen, maar de muizen ontsnappen en plagen de katten. Zo ontwikkelt het kind abstract denken en competitiegevoel. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Elk dier dat in de val wordt gelokt, moet van het bord van Dammen met Katten en Muizen af. Wie zijn het slimste, de katten of de muizen? De grappige schijven nodigen uit om ook op andere manieren mee te spelen. Dammen met Katten en Muizen wordt een mooie opbergdoos voor de katten en muizen door het dubbel te klappen. Het ruitpatroon is dan aan de buitenkant en de sluiting is magnetisch. De gebruiksaanwijzing geeft aparte uitleg voor de katten en de muizen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar. Gewicht: 550 gram. Langs twee boorden van het bord staan cijfers en letters.

Verpakkingsinhoud: houten kistje van 18,5 x 37 cm dat opengeklapt kan worden tot een dambord van 37 x 37 cm met 64 hokjes; 24 ronde houten damschijven van 1,2 cm hoog en diameter 3,2 cm. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.548 kg
Afmetingen 37 × 37 cm
Aantal delen

dambord met 24 damstenen

CE Nummer

1509

Leeftijd

2 – 12 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dammen met Katten en Muizen 1509” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This