Speel en Leer Klok 5040

14.95 incl. BTW

Op de Speel en Leer Klok zijn niet alleen de 12 uren weergegeven, maar ook de 24 uren, kwartieren, 5 minuten en de minuut. Maak het geleidelijk moeilijker, tot het kind alle geheimen van de klok kent. Maak terloops zinnetjes over de tijd. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Ook heel geschikt voor volwassenen die Nederlands leren.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 5040 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Speel en Leer Klok

Op de Speel en Leer Klok zijn niet alleen de 12 uren weergegeven, maar ook de 24 uren, de kwartieren en de 5 minuten in cijfers. De minuten er tussenin zijn met duidelijke stippen aangegeven. Je kunt het dus geleidelijk moeilijker maken, tot het kind alle geheimen van de klok kent. Als ouder kun je het kind terloops zinnetjes leren maken waarin de afgelezen tijd voorkomt. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Ook heel geschikt voor volwassenen die Nederlands leren.

Je begint het spelen met de Speel en Leer Klok door hem op een heel uur te zetten en die tijd te benoemen. Dan koppel je de tijd aan een gebeurtenis: “Om zes uur gaan we eten”. Als de hele uren goed gaan, kun je telkens meer toevoegen: “Mama komt pas om 5 minuten over zes thuis, hoe staat de klok dan? ” of “Het is nu 6 uur, maar de aardappelen moeten nog 10 minuten koken, weet jij wanneer ze dan gaar zijn?” Gebruiksaanwijzing met suggesties om samen te spelen.

Leeftijd: 2 – 7 jaar en voor volwassenen. Gewicht: 280 g.

Verpakkingsinhoud: Houten plankje van 24,5 x 24,5 x 0,7 cm met een minutenwijzer en een uurwijzer, twee voetjes om hem op tafel te zetten en een veter om hem op te hangen. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.275 kg
Afmetingen 24.5 × 24.5 × 0.7 cm
Aantal delen

planchet, 2 wijzers, 2 steuntjes, veter

CE Nummer

5040

Leeftijd

2 tot 7 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speel en Leer Klok 5040” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This