Spelend Tellen en Rekenen tot Tien 1513

44.95 incl. BTW

Spelend Tellen en Rekenen tot Tien heeft 30 kaartjes die in de sleuven van 10 plankjes worden gezet, met 55 plastic knopjes voor in de putjes. Door motorisch bezig te zijn met aantallen en getallen wordt logisch denken op een natuurlijke manier ontwikkeld. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

10 op voorraad

Beschrijving

Spelend Tellen en Rekenen tot Tien

Spelend Tellen en Rekenen tot Tien is een kistje met 30 houten kaartjes die in de sleuven van 10 houten plankjes kunnen worden gezet, met nog 55 plastic knopjes om in de putjes van de plankjes te zetten. Door motorisch bezig te zijn met aantallen en getallen van 1 tot 10 wordt logisch denken op een natuurlijke manier ontwikkeld. Het is dan gemakkelijker om te leren tellen en rekenen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

De 10 houten plankjes van Spelend Tellen en Rekenen tot Tien hebben een sleuf in de lengte en een aantal ronde putjes ernaast, oplopend van 1 tot 10. Het kind krijgt het plankje van een bepaald aantal en vult de gaatjes eerst met plastic knopjes, om gevoel te krijgen voor het aantal van dat plankje. Daarna zoekt het er kaartjes bij met hetzelfde aantal voorwerpen of vingers, of het cijfer dat erbij hoort. Die worden in de sleuf gezet. Maar ook kun je er twee inzetten die samen evenveel zijn, zodat het een sommetje wordt. Als er drie kaartjes in staan, is het plankje vol en komt een hoger cijfer aan de beurt. De uitvoerige gebruiksaanwijzing geeft tips naar leeftijd of niveau.

Leeftijd:  3 – 6 jaar. Aantal spelers: 1 tot 5. Gewicht: 1630 g.

Verpakkingsinhoud: Houten kistje van 36 x 19 x 7 cm met daarin 10 houten plankjes van 15 x 8 x 1 cm met sleuf en 1 – 10 putjes, 30 houten kaartjes van 5 x 5 x 0,5 cm, 55 plastic knopjes. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 1.625 kg
Afmetingen 36 × 18.5 × 6.5 cm
Aantal delen

houten doos met 55 plastic knopjes en 30 houten kaartjes

CE Nummer

1513

Leeftijd

4 tot 7 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spelend Tellen en Rekenen tot Tien 1513” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This