Vertel Domino 1503

29.95 incl. BTW

Op elk kaartje van Vertel Domino staan twee plaatjes en ze zijn allemaal verschillend. Je mag een kaartje leggen als je kunt verzinnen waarom die plaatjes bij elkaar horen en dat kunt zeggen. Zo worden fantasie en praten gestimuleerd. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

 

6 op voorraad

Beschrijving

Vertel Domino

Vertel Domino is anders en veel leuker dan gewone domino. Op elk van de 20 houten kaartjes staan twee dingen of dieren, maar geen enkel plaatje komt twee keer voor. Als gezelschapsspel mag je een kaartje tegen een ander aan leggen als je kunt verzinnen waarom die twee plaatjes bij elkaar horen en dat kunt zeggen. Zo ontwikkelt het kind verbeelding en fantasie, en wordt de spraak gestimuleerd. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Begin met Vertel Domino door bijvoorbeeld te zeggen: “Al deze dingen zijn elkaar kwijt! Kun jij ze weer bij elkaar brengen?” Een kip hoort bij een ei, want een kip kan een ei leggen. Maar een kip en een paard horen ook bij elkaar, omdat het allebei dieren zijn. Er mogen naar hartenlust associaties bedacht worden en kaartjes tegen elkaar gelegd. Je kunt er fijn alleen mee spelen door een slinger te leggen, of een gesloten kring. Een volwassene kan een gesprekje op gang brengen door te vragen hoe die twee plaatjes heten, en waarom horen ze bij elkaar?

Vertel Domino als gezelschapsspel voor 2 tot 5 spelers: tel voor elk kind een aantal kaartjes af. Je mag leggen als je kunt verzinnen wat de plaatjes met elkaar te maken hebben en dat kunt zeggen. Kan een kind nog niet goed genoeg praten, dan neemt iemand anders die taak over. Kun je niet leggen, neem dan een kaartje extra. Wie het eerst alle kaartjes kwijt is, heeft gewonnen. Er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij met tips om alleen te spelen of als gezelschapsspel.

Leeftijd: 3 – 7 jaar. Gewicht: 800 g.

Verpakkingsinhoud: Houten kistje van 21 x 15 x 6 cm met 20 verschillende houten kaartjes. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.806 kg
Afmetingen 20.5 × 14.5 × 5 cm
Aantal delen

doos met 20 houten kaartjes

CE Nummer

1503

Leeftijd

3 tot 7 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertel Domino 1503” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This