Knop- en Legpuzzel Landen van Europa 5013

29.95 incl. BTW

Elk stuk van de Knop- en Legpuzzel Landen van Europa is een land. Op het planchet eronder staan de omtrekken, namen en hoofdsteden van de landen. Geschikt als leerzaam gezelschapsspel. Biedt veel mogelijkheden tot gezellige communicatie. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

4 op voorraad

Beschrijving

Knop- en Legpuzzel Landen van Europa

Elk stuk van deze prachtige Knop- en Legpuzzel Landen van Europa is een met de hand uitgezaagd land, of twee kleine landen. Eronder staan op het planchet de omtrekken en namen van de landen met hun hoofdsteden. Twaalf grotere landen hebben een knopje, twintig kleinere landen niet en die zijn behoorlijk lastig te leggen. Daardoor is deze leerzame puzzel geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden of voor ouder en kind. Ook zeer geschikt als gezelschapsspel voor 2 – 4 spelers. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Spelen voor kinderen vanaf 3 jaar: Bied de Knop- en Legpuzzel Landen van Europa uiteengevallen aan. Je kunt erbij vertellen: alle landen zijn van de kaart afgevallen, zullen we hem weer heel maken?

Gezelschapsspel A voor 2 – 4 spelers: Maak een grabbelton van de landen. Wie de vorm herkent, krijgt een punt. Kun je het leggen, dan krijg je nog een punt. Anders gaat het land terug.

Gezelschapsspel B voor 2 – 4 spelers: Bied de puzzel in complete staat aan, zonder dat de spelers alvast hebben kunnen kijken. Om beurten mag een speler de naam van één land en de hoofdstad ervan noemen en daarna kijkt de speler onder dat puzzelstuk. Als allebei de namen kloppen, krijgt de speler twee punten; klopt één naam dan krijgt die één punt. Daarna noemt de volgende speler een land. Wie haalt de meeste punten? Je kunt ook alleen landen noemen, of alleen hoofdsteden. De gebruiksaanwijzing geeft veel tips voor optimaal speelplezier.

Leeftijd: vanaf 3 jaar. Aantal puzzelstukjes: 32 (waarvan 12 met knopjes). Gewicht: 750 gram.

Verpakkingsinhoud: Houten planchet van 44 x 29 x 0,9 cm met 32 puzzelstukken. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.748 kg
Afmetingen 44 × 29 × 0.9 cm
Aantal delen

planchet en 32 stukken (waarvan 12 met knopjes)

Leeftijd

5 – 10 jaar

CE Nummer

5013

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knop- en Legpuzzel Landen van Europa 5013” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This