Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown Engels 5012

14.95 incl. BTW

De 8 ballonnen van Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown (Engelstalig) passen niet als je ze verwisselt. Onder elke ballon is het plankje in deizelfde kleur geschilderd en daar staat ook het Engelse woord van die kleur. Deze puzzel biedt vele mogelijkheden om kleuren te leren onderscheiden en benoemen, geheugen te ontwikkelen en in een later stadium te leren lezen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

9 op voorraad

Beschrijving

Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown (Engelstalig)

De acht ballonnen van de Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown lijken dezelfde vorm te hebben, maar passen toch niet als je ze verwisselt. Onder elke ballon is het plankje in dezelfde kleur geschilderd en alleen daar past het. De namen van de kleuren staat in het Engels op het plankje. De Puzzel Ballonnen Clown biedt vele mogelijkheden om kleuren te leren onderscheiden en benoemen, geheugen te ontwikkelen en in een later stadium te leren lezen. Heel geschikt om samen met een ouder te spelen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Het beste is om de Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown uiteengevallen aan te bieden. Als hij eenmaal is gelegd, vraag je het kind de kleuren te benoemen. Variaties: trek een ballon na op wit papier, knip uit; haal een ballon weg en bedek de ondergrond met het papier. Welke kleur ontbreekt nu? Doe hetzelfde met meer ballonnen. Wat is de kleur van zijn schoenen? Haal alle ballonnen weg zodat de woordjes zichtbaar zijn en vraag waar het woordje “geel” staat; die ballon mag er weer in. De gebruiksaanwijzing (in het Nederlands) geeft veel tips om optimaal met het kind te spelen en allerlei vragen te stellen.

Leeftijd: 2 – 5 jaar. Gewicht 460 gram. Op het planchet Engelse woordjes voor de kleuren.

Verpakkingsinhoud: Houten planchet van 30 x 25 x 1 cm, 8 puzzelstukjes met knopjes. Gebruiksaanwijzing (in het Nederlands).

Extra informatie

Gewicht 0.460 kg
Afmetingen 29.5 × 24.5 cm
Aantal delen

planchet met 8 stukken (met knopjes)

CE Nummer

5011

Leeftijd

2 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown Engels 5012” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This