Selecteer een pagina

04.1 Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown

13.50 incl. BTW

De acht ballonnen van de Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown lijken dezelfde vorm te hebben, maar passen toch niet als je ze verwisselt. Onder elke ballon is het plankje in dezelfde kleur geschilderd en alleen daar past het. De naam van die kleur staat er ook op. Deze puzzel biedt vele mogelijkheden om kleuren te leren onderscheiden en benoemen, geheugen te ontwikkelen en in een later stadium te leren lezen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

2 op voorraad

Beschrijving

Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown

De acht ballonnen van de Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown lijken dezelfde vorm te hebben, maar passen toch niet als je ze verwisselt. Onder elke ballon is het plankje in dezelfde kleur geschilderd en alleen daar past het. De naam van die kleur staat daar ook op. De Puzzel Ballonnen Clown biedt vele mogelijkheden om kleuren te leren onderscheiden en benoemen, en het geheugen te ontwikkelen. Heel geschikt om samen met een ouder te spelen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Het beste is om de Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown uiteengevallen aan te bieden. Als hij eenmaal is gelegd, vraag je het kind de kleuren te benoemen. Variaties: trek een ballon na op wit papier, knip uit; haal een ballon weg en bedek de ondergrond met het papier. Welke kleur ontbreekt nu? Doe hetzelfde met meer ballonnen. Wat is de kleur van zijn schoenen? Haal alle ballonnen weg zodat de woordjes zichtbaar zijn en vraag waar het woordje “geel” staat; die ballon mag er weer in. Zo wordt het lezen gestimuleerd.

Leeftijd: 2 – 5 jaar. Gewicht 460 gram. Gebruiksaanwijzing met veel tips om optimaal met het kind te spelen en allerlei vragen te stellen.

Verpakkingsinhoud: Houten planchet van 30 x 25 x 1 cm, 8 puzzelstukjes met knopjes. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.460 kg
Afmetingen 29.5 x 24.5 cm
Aantal delen

planchet met 8 stukken (met knopjes)

CE Nummer

5011

Leeftijd

2 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “04.1 Knoppuzzel Kleuren Leren met Clown” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This