Puzzel Verf Leren Mengen 1319

16.95 incl. BTW

Puzzel Verf Leren Mengen heeft 24 stukken met een klodder verf erop. Ze passen bij elkaar in groepjes van 3: telkens twee basiskleuren en de mengkleur. Het kind leert zo hoe je de kleuren van bijvoorbeeld waterverf moet mengen als je een speciale kleur zoekt. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

10 op voorraad

Beschrijving

Puzzel Verf Leren Mengen

Puzzel Verf Leren Mengen heeft 24 houten puzzelstukken met op elk een klodder verf. Ze passen tegen elkaar aan in groepjes van 3. Van elk groepje staat op het rechter stuk de kleur die je krijgt als je de basiskleuren op het linker en het middelste stuk met elkaar vermengt. Het kind gaat zo begrijpen hoe je de kleuren van bijvoorbeeld waterverf moet mengen als je een speciale kleur zoekt. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Bij het samen spelen met Puzzel Verf Leren Mengen kun je als ouder eenvoudig beginnen door als linker puzzelstuk een groene, gele of zwarte te nemen, en aan het kind te vragen wat er voor kleur zal ontstaan als je er wit bij doet. Dat is lichtgroen, lichtgeel of grijs. Zoek er een passende wit middenstuk bij en het rechter stuk met de gemengde kleur. Dat trio is klaar om in het planchet te leggen. Het wordt moeilijker als je blauw met geel mengt: dan krijg je een heel andere kleur, namelijk groen. Er is een uitvoerige gebruiksaanwijzing bij met variaties voor een kind alleen en voor een kind samen met een ouder, in oplopende moeilijkheidsgraad.

Leeftijd: 4 – 8 jaar. Gewicht: 440 gram.

Verpakkingsinhoud: Houten planchet van 34 x 24 cm met 24 rechthoekige puzzelstukken erin. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.435 kg
Afmetingen 33.5 × 24 cm
Aantal delen

planchet en 24 stukken

CE Nummer

1319

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puzzel Verf Leren Mengen 1319” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This