Puzzelset Tellen tot Tien 1508

29.95 incl. BTW

Op elke stuk van Puzzelset Tellen tot Tien staat een aantal stippen of een cijfer van 1 tot 10. Als de stippen en het cijfer bij elkaar kloppen, passen de stukjes twee aan twee bij elkaar. De stevige houten puzzelstukken hebben een prettig formaat voor kleine kinderen. Voor het leren tellen, cijfers leren kennen en basaal rekenen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

9 op voorraad

Beschrijving

Puzzelset Tellen tot Tien

Op elk van de 20 puzzelstukken van Puzzelset Tellen tot Tien staat een aantal stippen of een cijfer van 1 tot 10. Als het aantal stippen en het cijfer bij elkaar kloppen, passen de stukjes twee aan twee aan elkaar. De stevige houten puzzelstukken hebben een prettig formaat voor kleine kinderen. Voor het leren tellen, cijfers leren kennen en basaal rekenen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Met Puzzelset Tellen tot Tien kun je eenvoudige telsommetjes maken, door naast een stuk met een hoger cijfer twee kaartjes te leggen die samen evenveel stippen hebben als dat cijfer. De stukken zijn tamelijk groot, zodat je aan de achterkant plaatjes kunt plakken die bij elkaar horen, zoals voetballer en bal. Zo kun je de puzzel ondersteboven spelen, om bijvoorbeeld sporten of beroepen te leren. Ook kun je een even aantal kinderen in tweeën delen door aan elk kind een puzzelstuk te geven, met de opdracht het kind met het bijpassende stuk te zoeken. Leerzaam en handig op school of met een feestje. Er is een gebruiksaanwijzing bij met allerlei tips om alleen te spelen, met een ouder, of met een groep met maximaal 20 kinderen.

Leeftijd: 3 – 5 jaar. Aantal puzzelstukjes: 20.

Verpakkingsinhoud: Houten doos van 30 x 25 x 5 cm met 20 houten kaartjes die twee aan twee aan elkaar passen. Gebruiksaanwijzing.

 

Extra informatie

Gewicht 0.811 kg
Afmetingen 21 × 18 × 4.5 cm
Aantal delen

doos met 20 houten kaartjes

CE Nummer

1508

Leeftijd

3 tot 5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puzzelset Tellen tot Tien 1508” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This