S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat 446-0 en 446-5

139.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat is een houten ezel waarop een paneel staat met 6 brede golvende sleuven erin. De schat (het balletje) rolt heen in weer in een schuitje dat aan twee veters hangt. Hijs de schat naar boven zonder hem te verliezen in de golven. Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat

De S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. In het paneel zijn sleuven uitgezaagd in de vorm van golven in een woeste zee. Er zijn een piraat en een schatkist bij afgebeeld. Onderaan het paneel hangt een breed houten schuitje aan twee lange touwen met een dikke kraal aan elk uiteinde. In het schuitje ligt de schat (een houten balletje). Het kind staat voor de S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat. 

Hijs de schat naar boven zonder hem te verliezen in de golven. Bij Paneel Balansspel Piraat is dat heel moeilijk, want het balletje rolt heen en weer over het schuitje. Bij elke onnauwkeurigheid van de bewegingen valt de schat in de zee. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen of twee kinderen om beurten.

Vergelijkbaar: S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, meer educatieve toepassingen) en S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad (4 – 8 jaar). S.O.S. Paneel Balansspel Piraat is het moeilijkste van deze drie behendigheidsspelen.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met zes golvende sleuven erin. Er zitten twee touwen aan vast met een breed schuitje ertussen. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-5

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Piraat 446-0 en 446-5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This