S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas 446-0 en 446-7

134.90 incl. BTW

S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas is een houten ezel met een paneel, doorzeefd met grotere en kleinere gaten. Hijs de muis (het balletje) bovenop de kaas zonder dat hij in de gaten valt. Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas

De S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. In het paneel zitten 10 grote, 15 middelgrote en 39 kleine gaten in; het stelt een gatenkaas voor. Onderaan hangt een houten mandje met een muis (een houten bolletje) aan twee touwen, met een dikke kraal aan elk uiteinde. Het kind staat voor de S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas.

Breng de muis bovenop de kaas, om ervan te eten, maar onderweg mag de muis niet in de gaten vallen.

Maak er een wedstrijdje van, tel aan de gaten tot welke hoogte elk kind is gekomen en noteer dat. Wie komt het hoogste? Plak een plaatje van vuur bovenaan; nu is het een flatgebouw en de brandweer moet snel naar boven toe! Hiermee wordt de coördinatie van de fijne en grove motoriek gestimuleerd. Het kind ontwikkelt geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 3 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen, of samen om beurten. Gebruiksaanwijzing met tips voor optimaal spelplezier en voor educatieve doeleinden.

Vergelijkbaar: S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad (4 – 8 jaar, moeilijker) en S.O.S. Paneel Balansspel Piraat (4 – 8 jaar, moeilijk).

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 64 gaten erin. Er zitten twee touwen aan vast met een schuitje ertussen. Een klein balletje. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-7

Leeftijd

3 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Gatenkaas 446-0 en 446-7” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This