S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Kronkelpad 446-0 en 446-6

132.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Kronkelpad is een houten ezel en een paneel met 30 gaten en een pad ertussen. Breng de kogel (het balletje) naar de leeuw maar verlies hem niet in de kuilen langs het kronkelpad. Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

 

4 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Kronkelpad

De S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Kronkelpad is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. Op het paneel is een kronkelpad weergegeven, dat naar de leeuw leidt. De 30 ronde gaten erlangs stellen schuilplaatsen voor. Onderaan hangt een kogel (een houten balletje) in een houten schuitje aan twee lange touwen, met een dikke kraal aan het uiteinde. Het kind staat voor de S.O.S. Ezel met Balansspel Kronkelpad. 

Breng met de twee touwen de kogel naar de leeuw maar verlies hem niet in de kuilen langs het kronkelpad (de gaten). Als je in een kuil moet wegduiken, ben je de kogel kwijt. Variatie: leg de kogel telkens weer terug en tel hoe vaak je in de schuilplaats hebt moeten wegduiken. Samen spelen kan om beurten, probeer elkaar te verslaan door verder te komen dan de ander. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen. Samen spelen: twee kinderen om beurten.

Vergelijkbaar: S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, gemakkelijker en meer educatieve toepassingen) en S.O.S. Paneel Balansspel Piraat (4 – 8 jaar, moeilijk).

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 30 gaten erin. Er zitten twee touwen aan vast met een schuitje ertussen. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-6

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Balansspel Kronkelpad 446-0 en 446-6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This