S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad 446-6

52.95 incl. BTW

In Paneel Balansspel Kronkelpad zitten 30 gaten (de kuilen). Er loopt een kronkelpad tussen. Breng de kogel (het balletje) naar de leeuw zonder die in de kuilen langs het kronkelpad te verliezen. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

 

4 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad

Het S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. Op het paneel is een kronkelpad weergegeven, dat naar de leeuw leidt. De 30 ronde gaten erlangs stellen schuilplaatsen voor. Onderaan hangt een kogel (een houten balletje) in een geweer (een houten schuitje) aan twee lange touwen met een dikke kraal aan het uiteinde. Het kind staat voor het S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad en probeert met de twee touwen de kogel over het kronkelpad tot bij de leeuw te manoeuvreren, zonder in een schuilplaats te vallen. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Breng met de twee touwen de kogel naar de leeuw maar verlies hem niet in de kuilen langs het kronkelpad (de gaten). Als je in een kuil moet wegduiken, ben je de kogel kwijt. Variatie: leg de kogel telkens weer terug en tel hoe vaak je in de schuilplaats hebt moeten wegduiken. Samen spelen kan om beurten, probeer elkaar te verslaan door verder te komen dan de ander. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen. Samen spelen: twee kinderen om beurten.

Prijs: € 52,95. De S.O.S. Ezel waar het paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Vergelijkbaar: Paneel Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, gemakkelijker en meer meer educatieve toepassingen) en Paneel Balansspel Piraat (4 – 8 jaar, moeilijk).

Verpakkingsinhoud: Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 30 gaten erin. Er zitten twee touwen aan vast. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-6

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad 446-6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This