S.O.S. Paneel Balansspel Piraat 446-5

59.95 incl. BTW

 In S.O.S. Paneel Balansspel Piraat zijn 6 brede golvende sleuven uitgezaagd. De schat rolt heen in weer in een schuitje dat aan twee veters hangt. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Hijs de schat (het balletje) naar boven zonder hem te verliezen in de golven. Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Paneel Balansspel Piraat

S.O.S. Paneel Balansspel Piraat wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. In het paneel zijn 6 sleuven uitgezaagd in de vorm van golven in een woeste zee. Er zijn een piraat en een schatkist bij afgebeeld. Onderaan het paneel hangt een breed houten schuitje aan twee lange touwen met een dikke kraal aan elk uiteinde. In het schuitje ligt de schat (een houten balletje).

Hijs de schat naar boven zonder hem te verliezen in de golven. Bij S.O.S. Paneel Balansspel Piraat is dat heel moeilijk, want het balletje rolt heen en weer over het schuitje. Bij elke onnauwkeurigheid van de bewegingen valt de schat in de zee. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen of twee kinderen om beurten. 

Prijs: € 59,95. De S.O.S. Ezel waar het paneel opgezet wordt, kost € 79,95 .

Vergelijkbaar: S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, meer educatieve toepassingen) en S.O.S. Paneel Balansspel Kronkelpad (4 – 8 jaar). S.O.S. Paneel Balansspel Piraat is het moeilijkste van deze drie behendigheidsspelen.

Verpakkingsinhoud: Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 6 golvende sleuven erin. Er zitten twee touwen aan vast met een breed schuitje ertussen. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-5

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Balansspel Piraat 446-5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This