Selecteer een pagina

11.1 Speelbord Balansspel Gatenkaas

99.00 incl. BTW

Speelbord Balansspel Gatenkaas is een behendigheidsspel waarbij een balletje (de muis) moet worden opgehesen om bovenop de kaas te kunnen eten, zonder in een van de vele gaten te vallen. Exclusief standaard. Het stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Balansspel Gatenkaas

Speelbord Balansspel Gatenkaas wordt op een standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). In het speelbord zitten 10 grote, 15 middelgrote en 39 kleine gaten in; het stelt een gatenkaas voor. Onderaan hangt een houten mandje met een muis (een houten bolletje) aan twee touwen, met een dikke kraal aan elk uiteinde. Trek de muis in het mandje met de touwen naar boven, zonder dat die in een gat valt. Hiermee wordt de coördinatie van de fijne en grove motoriek gestimuleerd. Het kind ontwikkelt geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Spelen: de muis wil graag bovenop de kaas komen om ervan te eten, maar onderweg wil hij niet in de gaten vallen. Help de muis door hem in het mandje naar boven te hijsen, om de gaten heen. Bovenaan kan hij veilig van de kaas eten. Samen spelen: maak er een wedstrijdje van, tel aan de gaten tot welke hoogte elk kind is gekomen en noteer dat. Wie komt het hoogste?

Leeftijd: 3 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen, of samen om beurten. Gebruiksaanwijzing met tips voor optimaal spelplezier en voor educatieve doeleinden.

Vergelijkbaar: Speelbord Balansspel Kronkelpad (4 – 8 jaar, moeilijker) en Speelbord Balansspel Piraat (4 – 8 jaar, moeilijk).

Verpakkingsinhoud: Een houten bord van 68 x 58 x 1 cm met 64 gaten erin. Er zitten twee touwen aan vast met een schuitje ertussen. Een klein balletje. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-7

Leeftijd

3 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “11.1 Speelbord Balansspel Gatenkaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This