Selecteer een pagina

11.2 Speelbord Balansspel Kronkelpad

99.00 incl. BTW

Speelbord Balansspel Kronkelpad is een behendigheidsspel waarbij een balletje moet worden opgehesen zonder het te verliezen in een van de vele gaten. Exclusief standaard. Het stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

 

5 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Balansspel Kronkelpad

Speelbord Balansspel Kronkelpad wordt op een houten standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). Op het speelbord is een kronkelig jagerspaadje weergegeven, op weg naar de leeuw. De 30 ronde gaten erlangs stellen schuilplaatsen voor. Onderaan hangt een kogel (een houten balletje) in een geweer (een houten schuitje) aan twee lange touwen met een dikke kraal aan het uiteinde. Het kind staat voor Speelbord Balansspel Kronkelpad en probeert met de twee touwen de kogel over het kronkelpad tot bij de leeuw te manoeuvreren, zonder in een schuilplaats te vallen. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Spelen: Jij bent de jager. Als het lukt om de kogel tot bij de leeuw te brengen, heb je hem neergeschoten. Als je in een schuilplaats moet wegduiken voor de leeuw, dan ben je de kogel kwijt. Variatie: leg de kogel telkens weer terug en tel hoe vaak je in de schuilplaats hebt moeten wegduiken. Samen spelen kan om beurten, probeer elkaar te verslaan door verder te komen dan de ander.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen. Samen spelen: twee kinderen om beurten.

Vergelijkbaar: Speelbord Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, wat gemakkelijker maar meer educatieve toepassingen) en Speelbord Balansspel Piraat (4 – 8 jaar, moeilijk).

Verpakkingsinhoud: Een houten speelbord van 68 x 58 x 1 cm met 7 gaatjes erin. Er zitten twee touwen aan vast met een schuitje ertussen. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-6

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “11.2 Speelbord Balansspel Kronkelpad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This