Selecteer een pagina

11.3 Speelbord Balansspel Piraat

99.00 incl. BTW

Speelbord Balansspel Piraat is een behendigheidsspel waarbij een balletje moet worden opgehesen zonder het te verliezen in een van de golvende sleuven, terwijl het balletje ook nog eens heen en weer rolt in een schuitje. Exclusief standaard. Stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Balansspel Piraat

Speelbord Balansspel Piraat wordt op een houten standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). In het speelbord zijn sleuven uitgezaagd in de vorm van golven in een woeste zee. Er zijn een piraat en een schatkist bij afgebeeld. Onderaan het speelbord hangt een breed houten schuitje aan twee lange touwen met een dikke kraal aan elk uiteinde. In het schuitje ligt de schat (een houten balletje). Het kind staat voor Balansspel Piraat en probeert met de twee touwen de schat tot bij de schatkist te manoeuvreren, zonder het in de golven te laten vallen. Dat is heel moeilijk, want het balletje rolt ook nog eens heen en weer over het schuitje, dus bij elke onnauwkeurigheid van de bewegingen valt de schat in de zee. Dit behendigheidsspel stimuleert de coördinatie van de fijne en grove motoriek, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Geschikt om alleen te spelen of twee kinderen om beurten. 

Vergelijkbaar: Speelbord Balansspel Gatenkaas (3 – 8 jaar, meer educatieve toepassingen) en Speelbord Balansspel Kronkelpad (4 – 8 jaar). Speelbord Balansspel Piraat is het moeilijkste van deze drie behendigheidsspelen.

Verpakkingsinhoud: Een houten speelbord van 68 x 58 x 1 cm met zes golvende sleuven erin. Er zitten twee touwen aan vast met een breed schuitje ertussen. Een houten balletje. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met een touw, balletje en houder

CE Nummer

446-5

Leeftijd

4 tot 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “11.3 Speelbord Balansspel Piraat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This