S.O.S. Ezel voor S.O.S. Panelen 446-0

79.95 incl. BTW

De S.O.S. Ezel is een houten standaard voor tien verschillende houten panelen, voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Inklapbaar tot 7 cm diepte. Er zit een plateautje aan waarop losse benodigdheden kunnen worden neergelegd. Exclusief S.O.S. Panelen. Geschikt voor de ontwikkeling van o.a. de fijne en grove motoriek, het ontwikkelen van concentratie, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

13 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Ezel voor S.O.S. Panelen

De S.O.S. Ezel voor S.O.S. Panelen is een houten standaard om één van de tien verschillende S.O.S. Panelen op te zetten, voor kinderen van 2 tot 8 jaar.  Exclusief S.O.S. Panelen. De afmetingen van de ezel zijn 123 x 60 x 44 cm. Om de S.O.S. Ezel vast te zetten, worden twee pennetjes met een dik bolletje erop in de zijkanten gestoken. Er zit een plateautje aan waarop losse benodigdheden kunnen worden neergelegd.

Het S.O.S. Panelenspel brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. De S.O.S. Panelen, die ook los van de Ezel kunnen worden aangeschaft, bieden vele mogelijkheden om actief en staande te spelen, zowel alleen als samen. Geschikt voor de ontwikkeling van o.a. de fijne en grove motoriek, het ontwikkelen van concentratie, geduld, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Als de S.O.S. Ezel is ingeklapt, gaat de diepte van 44 cm terug tot slechts 7 cm. Dan kunnen de houten pennetjes met bolletjes er van binnenuit in gestoken worden, zodat ze niet kwijt raken. De standaard kan het beste ondersteboven tegen de muur worden weggezet.

Verpakkingsinhoud: Houten standaard (de Ezel) van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee houten pennen met elk een houten bolletjes van 3 cm doorsnede om vast te zetten. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 123 × 59.5 × 7 cm
Aantal delen

opklapbare basis met twee schroeven

CE Nummer

446-0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel voor S.O.S. Panelen 446-0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This