S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint 446-0 en 446-3

151.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint is een houten ezel waarop een paneel staat met sleuven waarin 20 bolletjes in 4 kleuren zitten. Schuif de bolletjes door het labyrint om kleuren te sorteren of een patroon te maken. Stimuleert de fijne motoriek en leren schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint

De S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. Er zijn smalle sleuven in het paneel uitgezaagd, als een labyrint. Daarin zitten 20 dikke bolletjes in 4 kleuren, die er niet uit kunnen. Het kind staat voor de S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint en schuift de bolletjes door het labyrint om kleuren te sorteren, of een patroon te maken naar eigen inzicht of volgens een voorbeeld. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het leren schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

De bolletjes in S.O.S. Paneel Labyrint kunnen bloemblaadjes voorstellen, die naar hun eigen bloem in een hoek terug moeten. Of wagonnetjes van een trein van een bepaalde kleur, of lieveheersbeestjes van verschillende families, die naar huis moeten worden gebracht. Het wordt extra leuk als je met plakband plaatjes van bloemen of treintjes in de hoeken plakt, waar de bolletjes van een kleur heen moeten. Er worden voorbeeldkaartjes bij geleverd, met patronen die nagemaakt kunnen worden.

Geschikt om alleen of samen te spelen. Samen spelen met Paneel Labyrint is geschikt voor maximaal 4 kinderen, aan elke zijde twee, die met elkaar moeten overleggen hoe ze de bolletjes op zijsporen kunnen duwen om verder te komen.

Leeftijd: 2 tot 5 jaar. Alleen of samen spelen (maximaal 4 kinderen). Gebruiksaanwijzing met tips voor optimaal spelplezier en voor educatieve doeleinden.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met sleuven waarin 20 gekleurde bolletjes vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 123 × 60 × 7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Labyrint 446-0 en 446-3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This