S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek 446-0 en 446-10

174.90 incl. BTW

S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek is een houten ezel waarop een paneel staat met 12 stukken mozaïek in 7 verticale sleuven en een sleuf die ze verbindt. Een of twee kinderen staan ervoor, en schuiven en draaien de stukken door de sleuven om een kasteel of een ander gebouw te maken. Het stimuleert handigheid en inzicht. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

.

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek

De S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek is een houten standaard (de Ezel) waar een houten paneel in wordt gezet. In het S.O.S. Paneel Mozaïek zitten 7 verticale sleuven en 1 verbindende horizontale sleuf met 12 mozaïekstukken. Het kind staat ervoor, en schuift en draait de stukken door de sleuven om iets te bouwen met mozaïek. Het stimuleert handigheid en inzicht, want je moet onderaan beginnen als je iets wil bouwen, maar de stukken zitten elkaar in de weg. Zeer geschikt voor een openbare ruimte. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Twee kinderen kunnen ook samen spelen met de S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek. Ze moeten dan met elkaar overleggen met welke stukken ze zullen beginnen en hoe ze die naar de onderkant kunnen schuiven.

Leeftijd: 3 – 6 jaar. Samen spelen: 2 kinderen.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 1 horizontale en 7 verticale sleuven waarin 12 houten mozaïekfiguren draaibaar en verschuifbaar vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes met bij elkaar 10 voorbeelden. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Leeftijd

3 – 6 jaar, prijs:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Mozaïek 446-0 en 446-10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This