S.O.S. Ezel met Paneel Rijgen 446-0 en 446-2

147.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Rijgen is een houten ezel waarop een paneel staat dat doorboord is met kleine ronde gaatjes in een raster. Met dikke houten naald en vier gekleurde veters. Het kind staat ervoor en duwt de naald door een gaatje. Een ander kind of een volwassene moet de draad doortrekken aan de achterkant. Ze moeten elkaar aanwijzingen geven om een patroon te maken. Voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en om te leren communiceren. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. 

 

5 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Rijgen

De S.O.S. Ezel met Paneel Rijgen is een houten standaard (de Ezel) met een houten paneel erop. Het paneel is doorboord met kleine ronde gaatjes in een raster en is tweezijdig afgewerkt. Er hoort een dikke houten naald bij, met vier gekleurde veters. Het kind staat voor het Paneel Rijgen en duwt de naald door een gaatje. Aan de achterkant pakt een ander kind hem aan en trekt de draad door. Ze moeten elkaar nu aanwijzingen geven om verder te komen, zoals ‘één gaatje omhoog’, of ‘drie gaatjes naar rechts’. Aan de achterkant moet een ander kind of een volwassene de draad doortrekken. Voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en te leren communiceren. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: voor twee kinderen van 3 tot 6 jaar, of een kind en een volwassene, om samen te spelen. Ook heel leuk voor een volwassene en een kind. Speciaal geschikt voor kinderen die niet zo gemakkelijk gaan praten.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm vol kleine gaatjes. Dikke houten naald met 4 gekleurde veters. Gebruiksaanwijzing met veel tips voor optimaal spelplezier.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met houten naald en plastic draden

CE Nummer

446-2

Leeftijd

3 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Rijgen 446-0 en 446-2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This