S.O.S. Paneel Labyrint 446-3

71.95 incl. BTW

In S.O.S. Paneel Labyrint is een doolhof uitgezaagd waarin 20 bolletjes zitten. Schuif de bolletjes door het labyrint tot een patroon. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Stimuleert de fijne motoriek en het schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

8 op voorraad

Beschrijving

Paneel Labyrint

S.O.S. Paneel Labyrint wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. In het paneel is een labyrint uitgezaagd. In de smalle sleuven zitten 20 dikke bolletjes in 4 kleuren, die er niet uit kunnen. Het kind staat voor S.O.S. Paneel Labyrint en schuift de bolletjes door het labyrint om kleuren te sorteren, of een patroon te maken naar eigen inzicht of volgens een voorbeeld. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het leren schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

De bolletjes in S.O.S. Paneel Labyrint kunnen bloemblaadjes voorstellen, die naar hun eigen bloem in een hoek terug moeten. Of wagonnetjes van een trein van een bepaalde kleur, of lieveheersbeestjes van verschillende families, die naar huis moeten worden gebracht. Het wordt extra leuk als je met plakband plaatjes van bloemen of treintjes in de hoeken plakt, waar de bolletjes van een kleur heen moeten. Er worden voorbeeldkaartjes bij geleverd, met patronen die nagemaakt kunnen worden.

Geschikt om alleen of samen te spelen. Samen spelen met S.O.S. Paneel Labyrint is geschikt voor maximaal 4 kinderen, aan elke zijde twee, die met elkaar moeten overleggen hoe ze de bolletjes op zijsporen kunnen duwen om verder te komen.

Leeftijd: 2 tot 5 jaar. Alleen of samen spelen (maximaal 4 kinderen). Gebruiksaanwijzing met tips voor optimaal spelplezier en voor educatieve doeleinden.

Prijs: € 71,95. De S.O.S. Ezel waar het Paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Verpakkingsinhoud: Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met smalle sleuven waarin 20 gekleurde dikke bolletjes vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met 20 dikke kralen eraan vast

CE Nummer

446-3

Leeftijd

2 tot 5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Labyrint 446-3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This