S.O.S. Paneel Rijgen 446-2

67.95 incl. BTW

S.O.S. Paneel Rijgen is doorboord met kleine ronde gaatjes in een raster. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Met dikke houten naald en vier gekleurde veters. Het kind staat ervoor en duwt de naald door een gaatje. Een ander kind of een volwassene moet de draad doortrekken aan de achterkant. Ze moeten elkaar aanwijzingen geven om een patroon te maken. Voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en om te leren communiceren. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. 

 

4 op voorraad

Beschrijving

Paneel Rijgen

Het Paneel Rijgen wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. Het paneel is doorboord met kleine ronde gaatjes in een raster en is tweezijdig afgewerkt. Er hoort een dikke houten naald bij, met vier gekleurde veters. Het kind staat voor het S.O.S. Paneel Rijgen en duwt de naald door een gaatje. Aan de achterkant moet een ander kind of een volwassene de draad doortrekken. Ze moeten elkaar nu aanwijzingen geven om verder te komen, zoals ‘één gaatje omhoog’, of ‘drie gaatjes naar rechts’. Aan de achterkant moeten de aanwijzingen gespiegeld worden, waarna de naald er aan de voorkant weer uitkomt. Voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en te leren communiceren. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Leeftijd: voor twee kinderen van 3 tot 6 jaar, of een kind en een volwassene, om samen te spelen. Ook heel leuk voor een volwassene en een kind. Speciaal geschikt voor kinderen die niet zo gemakkelijk gaan praten.

Prijs: € 67,95. De S.O.S. Ezel waar het paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Verpakkingsinhoud: Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm vol kleine gaatjes. Dikke houten naald met 4 gekleurde veters. Gebruiksaanwijzing met veel tips voor optimaal spelplezier.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met houten naald en plastic draden

CE Nummer

446-2

Leeftijd

3 tot 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Rijgen 446-2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This