Selecteer een pagina

09.1 Speelbord Slingerweggetjes

99.00 incl. BTW

Speelbord Slingerweggetjes is een houten speelbord met 20 bolletjes in 4 kleuren. Exclusief standaard. Een of twee kinderen staan ervoor en schuiven de bolletjes door de sleuven, om kleuren te sorteren of een patroon te maken. Stimuleert de fijne motoriek en het schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

8 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Slingerweggetjes

Speelbord Slingerweggetjes wordt op een houten standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). Er zijn smalle sleuven in uitgezaagd, als slingerende weggetjes. Daarin zitten 20 dikke bolletjes in 4 kleuren, die er niet uit kunnen. Het kind staat ervoor en schuift de bolletjes door de sleuven om kleuren te sorteren, of een patroon te maken naar eigen inzicht of volgens een voorbeeld. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het leren schrijven. Harmony Toys neemt kinderspel serieus. Zeer geschikt voor een openbare ruimte.

De kralen in Speelbord Slingerweggetjes kunnen bloemblaadjes voorstellen, die naar hun eigen bloem in een hoek terug moeten. Of wagonnetjes van een trein van een bepaalde kleur, of lieveheersbeestjes van verschillende families, die naar huis moeten worden gebracht. Het wordt extra leuk als je met plakband plaatjes van bloemen of treintjes in de hoeken plakt. Er worden voorbeeldkaartjes bij geleverd, met patronen die nagemaakt kunnen worden. Die kunnen op het handige plateautje gelegd worden.

Samen spelen met Speelbord Slingerweggetjes is geschikt voor maximaal 4 kinderen, aan elke zijde twee, die met elkaar moeten overleggen hoe ze de kralen op zijsporen kunnen duwen om verder te komen.

Leeftijd: 2 tot 5 jaar. Samen spelen: maximaal 4 kinderen. Gebruiksaanwijzing met tips voor optimaal spelplezier en voor educatieve doeleinden.

Verpakkingsinhoud: Houten speelbord van 68 x 58 x 1 cm met smalle sleuven waarin 20 gekleurde dikke bolletjes vastzitten. Vijf voorbeeldkaartjes. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met 20 dikke kralen eraan vast

CE Nummer

446-3

Leeftijd

2 tot 5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “09.1 Speelbord Slingerweggetjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This