S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen 446-0 en 446-8

135.90 incl. BTW

De S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen is een houten ezel waarop een paneel staat met 7 uitstekende pennen. Het kind staat ervoor en probeert een gevlochten ring met een dikke kraal erin, over een pen te gooien. Goed voor de bewegingscoördinatie en het schatten van afstand. Als het mislukt, geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en zelfvertrouwen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Beschrijving

S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen

De S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen is een houten standaard (de Ezel) met een paneel erop gezet. Op S.O.S. Paneel Ringwerpen worden zeven pennen in de gaatjes vastgestoken, elk met een gekleurd dik bolletje erop. Er horen zeven gevlochten bandjes bij, met een gekleurde houten kraal erdoor geperst. Het kind staat voor de Ezel met Paneel Ringwerpen en probeert een ring over een pen te gooien. Goed voor de bewegingscoördinatie en het schatten van afstand.

Gooi de ring over een pen. Als het mislukt, geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en doet het zelfvertrouwen groeien. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Samen spelen met de S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen kan op veel manieren en kinderen verzinnen er ook graag zelf spelletjes mee.  Gooi de ring over een pen van dezelfde kleur. Speel wedstrijdje met elkaar. Probeer de pennen van het S.O.S. Paneel Ringwerpen vanaf een grotere afstand te raken. Gooi vanaf een grotere afstand. Doe het met de andere hand. Leg het Paneel Ringwerpen eens plat op de grond en gooi de ringen er overheen. Bijzonder geschikt voor een kinderfeestje.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Aantal kinderen: 1 tot 4. Aantal ringen: 7. Gebruiksaanwijzing met veel tips voor optimaal plezier.

Verpakkingsinhoud: Ezel van 123 x 60 x 7 cm (opgeklapt). Twee twee pennetjes met een dik bolletje erop om vast te zetten. Houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 7 gaatjes erin. Pennen met bolletjes en schijfjes om in de gaatjes van het bord vast te drukken: 7. Gevlochten bandjes met dikke kraal erin: 7. Gebruiksaanwijzing.

S.O.S. betekent: Speel en Ontwikkel Systeem. Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

 

Extra informatie

Afmetingen 68 × 58 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Ezel met Paneel Ringwerpen 446-0 en 446-8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This