S.O.S. Paneel Balwerpen 446-1

54.95 incl. BTW

In S.O.S. Paneel Balwerpen zitten drie grote gaten met belletjes erin. Gooi met een licht balletje en laat een belletje klingelen. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Voor het ontwikkelen van behendigheid en het schatten van afstand. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

5 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Paneel Balwerpen

S.O.S. Paneel Balwerpen wordt op een standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. Er zitten drie grote gaten in het paneel, die schietschijven voorstellen. Midden in elk gat hangt een belletje. Er horen drie lichte, gekleurde plastic balletjes bij.

Gooi een balletje door een gat en laat zo een belletje klingelen. Het kind ontwikkelt zo behendigheid, het schatten van afstanden en een gezond gebruik van zowel de rechter- als linkerhand. De afgebeelde clowns op S.O.S. Paneel Balwerpen zijn jongleurs; de bovenste is blij omdat hij alle klokjes heeft laten klingelen, de onderste is bedroefd omdat hij er niks van bakt. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Variaties: Werp vanaf meerdere afstanden. Zeg van tevoren welke kleur je gaat raken. Werp met de andere hand. Speel een wedstrijdje met elkaar.

Leeftijd en aantal: 2 – 7 jaar, voor één of meerdere kinderen, heel geschikt voor verschillende leeftijden bij elkaar.

Prijs: € 54,95. De S.O.S. Ezel waar het paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Verpakkingsinhoud: Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm waarin zich een groot en twee kleinere gaten bevinden. Drie lichte plastic balletjes. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 578 × 1 cm
Aantal delen

1 paneel met 3 plastic balletjes

CE Nummer

446-1

Leeftijd

2 tot 7 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Balwerpen 446-1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This