S.O.S. Paneel Ringwerpen 446-8

55.95 incl. BTW

S.O.S. Paneel Ringwerpen heeft 7 uitstekende pennen. Exclusief S.O.S. Ezel (de standaard). Een kind staat ervoor en probeert een gevlochten ring met een dikke kraal erin over een pen te gooien. Zo leert het kind afstanden schatten. Als het mislukt, dan geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en zelfvertrouwen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

3 op voorraad

Beschrijving

S.O.S. Paneel Ringwerpen

S.O.S. Paneel Ringwerpen wordt op een houten standaard (de S.O.S. Ezel) gezet. Exclusief Ezel. Er zitten zeven kleine gaatjes in, waar zeven pennen in worden vastgestoken, elk heeft een gekleurd bolletje aan het einde. De ringen zijn zeven gevlochten bandjes met een dikke gekleurde kraal erdoor geperst. Het kind staat voor het S.O.S. Paneel Ringwerpen en probeert een ring over een pen te gooien. Zo leert het afstand schatten.

Gooi de ring over een pen. Als het mislukt, dan geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en doet het zelfvertrouwen groeien. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Samen spelen met S.O.S. Paneel Ringwerpen kan op veel manieren en kinderen verzinnen er ook graag zelf spelletjes mee. Gooi de ring over een pen van dezelfde kleur. Speel wedstrijdje met elkaar. Probeer S.O.S. Paneel Ringwerpen vanaf een grotere afstand te raken. Gooi vanaf een grotere afstand. Doe het met de andere hand. Leg het eens plat op de grond en gooi de ringen er overheen. Heel geschikt voor bij een kinderfeestje.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Aantal kinderen: 1 tot 4. Aantal ringen: 7. Gebruiksaanwijzing met veel tips voor optimaal spelplezier.

Prijs: € 55,95. De S.O.S. Ezel waar het Paneel opgezet wordt, kost € 79,95.

Verpakkingsinhoud: Een houten paneel van 68 x 58 x 1 cm met 7 gaatjes erin. Zeven pennen met bolletjes en schijfjes om in de gaatjes van het bord vast te drukken. Zeven gevlochten bandjes met dikke kraal erin. Gebruiksaanwijzing.

Het S.O.S. Panelenspel Compleet brengt doen en denken in balans bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het spel omvat 2 Ezels, 10 Panelen en een Opbergkist. Het kost € 895,95. De panelen omvatten 3 panelen om te werpen (S.O.S. Paneel Ringwerpen, Blikgooien & Winkeltje en Balwerpen), 3 om te friemelen (S.O.S. Paneel Rijgen, Labyrint en Mozaïek), 3 met een Balansspel (S.O.S. Paneel Balansspel Gatenkaas, Kronkelpad en Piraat) en 1 S.O.S. Paneel Schoolbord & Magneetbord.

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met 7 ringen

CE Nummer

446-8

Leeftijd

4 – 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S.O.S. Paneel Ringwerpen 446-8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This