Selecteer een pagina

10.3 Speelbord Ringwerpen

99.00 incl. BTW

Speelbord Ringwerpen heeft 7 uitstekende pennen. Het wordt op een standaard gezet. Een kind staat ervoor en proberen gevlochten ringen met een dikke kraal erin over een pen te gooien. Zo leert het kind afstanden schatten. Als het mislukt, dan geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en zelfvertrouwen. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

3 op voorraad

Beschrijving

Speelbord Ringwerpen

Speelbord Ringwerpen wordt op een houten standaard gezet. Exclusief standaard (zie Ezel voor Speelborden). Er zitten zeven kleine gaatjes in, waar zeven pennen in worden vastgestoken, elk heeft een gekleurd bolletje aan het einde. De ringen zijn zeven gevlochten bandjes met een dikke gekleurde kraal erdoor geperst. Het kind staat voor het Speelbord Ringwerpen en probeert een ring over een pen te gooien. Zo leert het afstand schatten. Als het mislukt, dan geeft ook de klap van de kraal op het hout al veel plezier en doet het zelfvertrouwen groeien. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Geschikt om alleen mee te spelen. Samen spelen met Speelbord Ringwerpen kan op veel manieren en kinderen verzinnen er ook graag zelf spelletjes mee. Gooi de ring over een pen van dezelfde kleur. Speel wedstrijdje met elkaar. Probeer Speelbord Ringwerpen vanaf een grotere afstand te raken. Gooi vanaf een grotere afstand. Doe het met de andere hand. Leg het Speelbord Ringwerpen eens plat op de grond en gooi de ringen er overheen. Heel geschikt voor bij een kinderfeestje.

Leeftijd: 4 tot 8 jaar. Aantal kinderen: 1 tot 4. Aantal ringen: 7. Gebruiksaanwijzing met veel tips voor optimaal spelplezier.

Verpakkingsinhoud: Een houten speelbord van 68 x 58 x 1 cm met 7 gaatjes erin. Zeven pennen met bolletjes en schijfjes om in de gaatjes van het bord vast te drukken. Zeven gevlochten bandjes met dikke kraal erin. Gebruiksaanwijzing.

Er zijn 10 verschillende speelborden van Harmony Toys. Ze omvatten 3 speelborden om te werpen (Ringwerpen, Balwerpen, Blikgooien & Winkeltje), 3 om te friemelen (Rijgen, Mozaïek, Slingerweggetjes), 3 met een balansspel (Gatenkaas, Kronkelpad, Piraat), en nog 1 Schoolbord/ Magneetbord.

Elk Speelbord is los te bestellen, maar als Actiespel is het voordeliger. Een Actiespel met een standaard en 1 speelbord kost € 199,-. Een Actiespel met een standaard en 2 speelborden kost € 296,- en met 3 speelborden € 389,-. Actiespel Compleet, met 2 standaards, 10 speelborden en opbergkist kost € 1.239,-. De verzendkosten bedragen in alle gevallen € 60,- .

Extra informatie

Afmetingen 68 × 57.5 × 0.9 cm
Aantal delen

1 paneel met 7 ringen

CE Nummer

446-8

Leeftijd

4 – 8 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “10.3 Speelbord Ringwerpen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This