Rijg en Strik Puzzel Beertje 1462

13.95 incl. BTW

De drie stukken van Rijg en Strik Puzzel Beertje worden met twee veters aan elkaar geregen en vastgestrikt naar eigen inzicht. Heel geschikt voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en om te leren strikken. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

18 op voorraad

Beschrijving

Rijg en Strik Puzzel Beertje

Rijg en Strik Puzzel Beertje bestaat uit 3 stukken om met twee veters aan elkaar te rijgen naar eigen inzicht. Met de losse uiteinden van de veters wordt strikken geleerd. Heel geschikt voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en om te leren strikken. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Bij het spelen met de Rijg en Strik Puzzel Beertje kun je een verhaaltje vertellen: “De beer is verkouden! Kleed hem maar goed warm aan, zodat hij weer beter wordt.” Of de beer wordt aangekleed omdat hij mee moet naar de winkel. Tijdens het spelen kun je vragen stellen: welke kleuren hebben zijn kleren, hoeveel gaatjes zitten er in dat puzzel stuk, waar woont de beer? Gebruik woorden zoals: veter, vastknopen, aan elkaar maken, bovenkant, onderkant, zijkant, achterkant, links, rechts, omkeren, hoofd, ogen, oren, buik, broek, schoenen. Gezellig en meteen ook goed om de woordenschat uit te breiden. De gebruiksaanwijzing geeft tips voor optimaal spelplezier om alleen te spelen of samen met een ouder.

Leeftijd: 2 tot 5 jaar. Aantal puzzelstukken: 3. Gewicht: 180 gram.

Verpakkingsinhoud: Houten beer-vorm van 22 x 21 x 1 cm met twee losse houten kledingstukken. Twee veters. Kartonnen doosje van 31 x 22 x 3 cm om op te bergen. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.182 kg
Afmetingen 22 × 21 × 1 cm
Aantal delen

3 delen en 2 veters

Leeftijd

3 – 6 jaar

CE nummer

1462

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rijg en Strik Puzzel Beertje 1462” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Share This