Rijg en Strik Puzzel Vis 1463

13.95 incl. BTW

De vijf stukken van Rijg en Strik Puzzel Vis kunnen met twee veters aan elkaar worden geregen naar eigen inzicht. Met de losse uiteinden van de veters kan strikken worden geleerd. Heel geschikt voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en om te leren strikken. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

14 op voorraad

Beschrijving

Rijg en Strik Puzzel Vis

Rijg en Strik Puzzel Vis bestaat uit 5 stukken om met twee veters aan elkaar te rijgen naar eigen inzicht, in een kartonnen doos om puzzelstukken en veters op te bergen. Met de losse uiteinden van de veters kan strikken worden geleerd. Heel geschikt voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en om te leren strikken. Harmony Toys neemt kinderspel serieus.

Bij het spelen met de Rijg en Strik Puzzel Vis kun je een verhaaltje vertellen: “De vis is ziek, zijn vinnen zijn eraf gevallen! Jij bent de dierendokter, zet je ze er weer aan?” Tijdens het spelen kun je vragen stellen: welke kleuren hebben de vinnen, hoeveel gaatjes zitten er in dat stuk, waar woont de vis, wat eet hij het liefste? Gebruik woorden zoals: veter, vastknopen, aan elkaar maken, bovenkant, onderkant, zijkant, achterkant, links, rechts, omkeren, hoofd, oog, buik, vinnen. Gezellig en meteen ook goed om de woordenschat uit te breiden. De gebruiksaanwijzing geeft tips voor optimaal spelplezier om alleen te spelen of samen met een ouder.

Leeftijd: 3 tot 6 jaar. Aantal puzzelstukken: 5. Gewicht: 220 gram.

Verpakkingsinhoud: Houten vis-vorm van 25 x 20 x 1 cm met daarbij vier losse houten vinnen. Twee veters. Kartonnen doos van 31 x 22 x 2,5 cm om op te bergen. Gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Gewicht 0.220 kg
Afmetingen 25 × 20 × 1 cm
Aantal delen

5 delen en 2 veters

Leeftijd

3 – 6 jaar

CE Nummer

146

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rijg en Strik Puzzel Vis 1463” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Share This